Termenii si conditii

Mamma Mood Catering

ACCEPTAREA SERVICIILOR SI A CONDITIILOR

Serviciile si produsele oferite de aces site sunt destinate exclusiv persoanelor care sunt de acord cu Termenii si Conditiile expuse in continuare. Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara vre-o notificare prealabila. Putem, de asemenea, sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site. Proprietarul magazinului online este SC Mamma Mood Catering SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J26/1064/2017, Cod de Inregistrare Fiscala RO 37749562, cu sediul social in Targu Mures Jud. Mures, Str. Gheorghe Doja, Nr. 187/6, Romania, capital social subscris si varsat in cuantum de 51.000 ron, denumita in continuare „Comerciant”. Denumirea „Cumparator” sau „Utilizator” desemneaza orice persoana fizica sau juridica, care accepta serviciile oferite de site-ul nostru si este de acord cu prezentele termeni si conditii. Prin “Plasarea Comenzii” cumparatorul declara in mod expres ca a citit, a inteles si este de acord cu prezentele “Termeni si Conditii”. Termenii si Conditiile astfel acceptate devin prevederi contractuale intre comerciant si cumparator. Cumparatorul este de acord ca prin efectuarea platii produselor achizitionate in contul comerciantului sau catre curier in cazul folosirii platii ramburs, accepta in totalitate si in mod expres prezentele “Termeni si Conditii” care de altfel pot fi puse la dispozitia lui prin e-mail.

CONDITIILE DE CUMPARARE

Pentru a face cumparaturi trebuie sa adaugati produse in cos, urmand ca pentru a trimite comanda trebuie sa „Plasati Comanda”. In acest moment comanda este trimisa catre noi, iar dumneavoastra veti primi o confirmare cu indicarea numarului de comanda, totalul acesteia, si timpul de livrare estimat. Mentionam faptul ca timpul de livrare este cel maxim in care ne obligam a onora comanda cumparatorului, astfel incat aceasta comanda poate fi trimisa si intr-un termen mult mai scurt decat cel comunicat, in functie de coordonarea serviciului de livrari al unitatii. De asemenea vanzatorul isi rezerva anumite drepturi precum:
- dreptul de a contacta telefonic cumparatorul (pe numarul de telefon introdus la inregistrarea comenzii) sau prin transmiterea unui sms scris si a solicita lamuriri suplimentare cu privire la comanda plasata
- dreptul de a modifica in mod unilateral comanda prin adaugarea unor costuri extra reprezentand servicii de transport (2 lei /km) in acele cazuri cand comanda plasata depaseste zonele maxime de livrare stabilite prin prezentele conditii
- dreptul de a refuza orice comanda plasata in zone pe care unitatea nu le deserveste ca urmare a unor conditii prevazute in prezentele termene si conditii
In orice masura adoptata vanzatorul se obliga a anunta in cel mai scurt timp prin intermediul unui apel telefonic / sms scris adresat cumparatorului modificarile survenite in onorarea comenzii plasate.

In aceasi masura vanzatorul se obliga fata de cumparator sa procedeze la livrarea produselor comandate prin intermediul site-ului in cel mai scurt timp posibil (daca nu exista alte mentiuni prevazute in cadrul comenzii), insa in timpul general comunicat acestuia, cu rezerva de a contacta de urgenta cumparatorul in cazul in care exista orice impediment in executarea livrarii (lipsa produse, orice alte mentiuni conform prevederilor de mai sus)
Imposibilitatea contactarii telefonice a cumparatorului in vederea rezolvarii unor probleme ce tin de gestionarea comenzii plasate, poate atrage anularea comenzii din partea vanzatorului cu obligatia acestuia de a instiinta prin intermediul unui sms scris aceasta optiune cumparatorului.

PRETUL SI MODALITATILE DE PLATA

Pretul produselor este afisat de fiecare data pe site in dreptul descrierii produselor si sunt preturi finale cu TVA inclus. La acest pret afisat se adauga eventualele cheltuieli de transport.Cumparatorul are la dispozitie multiple variante de plata:
- plata numerar/tichete, prin plata in numerar direct livratorului la preluarea comenzii. (aici incluzandu-se si plata prin intermediul tichetelor de masa/cadou in format fizic)
- plata la livrator cu card bancar, prin plata cu card bancar direct livratorului la preluarea comenzii pe POS-ul mobil al acestuia.
- plata online cu card bancar, prin platforma securizata Netopia Mobilpay in momentul plasarii comenzii pe site-ul mamma-mood.ro

TRANSPORTUL SI CHELTUIELILE AFERENTE

Produsele achizitionate vor fi expediate prin intermediul livratorilor unitatii Mamma Mood Catering SRL. Costul transportului nu depinde de numarul produselor comandate sau de valoarea lor, fiind stabilit dupa cum urmeaza:

- pe raza teritoriala a municipiului Targu Mures transportul este gratiut, comanda minima a livrarii fiind de 24 ron (cu exceptiile prevazute mai jos)
- pe raza teritoriala a localitatii Cristesti transportul este gratiut, comanda minima a livrarii fiind de 24 ron
- pe raza teritoriala a localitatii Ungheni transportul este gratiut, comanda minima a livrarii fiind de 30 ron (limita gratuitatii se refera pentru comenzi onorate pana la Magazinul Darina, de aici aplicandu-se un tarif de 2 ron/km)
- pe raza teritoriala a localitatii Nazna transportul este taxabil la valoare suplimentara de 2 lei/km, comanda minima a livrarii fiind de 30 ron, taxarea transportului urmand a se efectua prin calcularea distantei de la beneficiar si pana la Fabrica Caparol Sancraiu de Mures
- pe raza teritoriala a localitatii Sancraiu de Mures transportul este gratiut, comanda minima a livrarii fiind de 30 ron
- pe raza teritoriala a localitatii Santana de Mures transportul este gratiut, comanda minima a livrarii fiind de 30 ron (limita gratuitatii se refera pentru comenzi onorate pana la Primaria Santana de Mures), unitatea rezervandu-si dreptul de a solicita intalnirea in acest punct cu clientul final)
- pe raza teritoriala a localitatii Sangeorgiu de Mures transportul este gratiut, comanda minima a livrarii fiind de 30 ron (limita gratuitatii se refera pentru comenzi onorate pana la Primaria Sangeorgiu de Mures, de aici aplicandu-se un tarif de 2 ron/km), limita maxima a deplasarii fiind Centrul de Fertilizare in Vitro
- pe raza teritoriala a localitatii Livezeni transportul este gratiut, comanda minima a livrarii fiind de 30 ron (limita gratuitatii se refera pentru comenzi onorate pana la accesul din zona Hidraulici, de aici aplicandu-se un tarif de 2 ron/km)
- pe raza teritoriala a localitatii Corunca transportul este gratiut, comanda minima a livrarii fiind de 30 ron (limita gratuitatii se refera pentru comenzi onorate pana la Primaria Corunca / Hotel Koronka, de aici aplicandu-se un tarif de 2 ron/km)
- pe raza teritoriala a localitatii Budiul Mic transportul este gratiut, comanda minima a livrarii fiind de 30 ron.

Exceptii in cazul livrarilor in cadrul localitatii Targu Mures
- strada 8 Martie pentru comenzi ce depasesc zona de intersectie cu strada Duzilor (nu se vor acepta comenzi)
- strada Remetea la intersectia cu strada Cotitura de jos, cu aplicarea unei taxe de transport suplimentar de 2 lei/km ce excede acestei zone
- strada Voinicenilor / cart. Horgosa, cu aplicarea unei taxe suplimentare ce excede zonei de livrare Casa Galbena in cuantum de 2 ron/km, cu livrare maxima pana la Laborator Denisa, comanda minima de livrare 30 ron.
- strada Dealului, strada Valea Rece, strada Pasunii (zona de acces de deasupra Sos. Sighisoarei), cu livrare doar pana la zona de intrare pe strada mentionata, si doar clientilor a caror inregistrare anterioara a fost confirmata de sistemul de preluare a comenzii.

RECLAMATII / SESIZARI

Se ofera suport pentru orice situatie aparuta in colaborarea cu magazinul nostru online. Posibilele situatii aparute post-vanzare care vor fi tratate sunt:produse livrate incomplet sau incorect, livrari intarziate, retururi
Puteti refuza comanda în urmatoarele situatii justificate:
– Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile de pe site, puteti refuza ridicarea acestuia. Costurile de transport sunt suportate in acest caz de comerciant. Avand in vedere specificul activitatii desfasurate unitatea Mamma Mood Catering aduce la cunostinta clientilor sai ca pozele din cadrul site-ului au caracter de prezentare (produsul finit putand avea diferentieri minore in ceea ce priveste imaginea, greutatea sau orice alte caracteristici ale produsului in sine)
– Colete ce prezinta deteriorari. In cazul coletelor care prezinta deteriorari vizibile la primirea din partea livratorului, se recomanda refuzarea receptiei lor, iar acest fapt se consemneaza pe documentul de livrare, motivand refuzul coletelor. In aceste cazuri, prin comun acord intre cumparator si comerciant se va returna valoarea produsului cumparat, mai putin costul livrarii, sau la cererea cumparatorului se va livra in cel mai scurt timp acelasi produs.
– Produse ce au fost livrate gresit. Daca s-a livrat cumparatorului un alt produs decat cel comandat, acesta este rugat sa semnaleze cat mai repede posibil acest lucru pentru a returna produsul. Toate costurile de retur si transport ale produsului corect vor fi suportate de comerciant.

Modalitatile prin care cumparatorul poate sa faca o reclamatie sunt urmatoarele:
– telefonic la nr. 0757.135.983/0770.509.181 intre orele 09.00-21.30
– prin e-mail la adresa contact[@]mamma-mood.ro
– la punctul de lucru al comerciantului din Targu Mures str. Gheorghe Doja nr. 177 jud. Mures

LEGATURI

Acest site poate furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece comerciantul nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, cumparatorul prin acceptarea acestor Termeni si Conditii ia la cunostinta si este de acord ca acest site nu este responsabil de disponibilitatea acestora si pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri. Mai mult, recunoaste si isi exprima acordul ca SC Mamma Mood Catering SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata de folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse. Comerciantul poate acorda partenerilor o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a crea un link catre pagina principala a site-ului, cu conditia ca acest link sa nu contina o descrie falsa, gresita sau jignitoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Comerciantul nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. De asemenea comerciantul isi rezerva dreptul de a refuza comenzi pentru care exista suspiciunea de plasare eronata a unei comenzi. Cumparatorul isi asuma in mod deplin comanda plasata si se obliga sa achite comanda plasata conform mentiunilor prevazute de prezentele termene si conditii ale site-ului.

CONFIDENTIALITATE

SC Mamma Mood Catering SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale. Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site, acela de comercializare. Comerciantul poate colecta date cu caracter personal prin intermediul site-ului doar cu acordul cumparatorului si numai daca le furnizeaza in mod voluntar. Cumparatorul este de acord sa primeasca informatii prin intermediul adresei de e-mail sau a numarului de telefon despre produsele si ofertele existente pe site. Comerciantul poate colecta si date anonime rezultate in urma navigarii cumparatorului pe site. Aceste date sunt transmise in mod involuntar de cumparator in urma accesarii anumitor pagini. SC Mamma Mood Catering SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

CONDITII LEGALE

Acest site functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Daca una sau mai multe prevederi ale prezentelor termeni si conditii sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, acestea nu vor fi aplicate si partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale. Partile vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si Conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Cumparator si Comerciant, referitoare la subiectul prezentului contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

La 25 mai 2018 a intrat in vigoare pe teritoriul UE Regulamentului General pentru Protectia Datelor (General Data Protection Regulation – GDPR), Regulamentul UE 2016/679. Prin utilizarea acestui site sau / şi serviciile noastre, sunteţi de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale aşa cum este descris în această politică de confidenţialitate.
Ne angajam să urmam urmatoarele principii de protecţie si prelucrare a dateleor cu caracter personal:
Procesarea este legală, corectă, transparentă. Activitățile noastre de prelucrare au motive legale. Întotdeauna considerăm drepturile dvs. înainte de prelucrarea datelor personale. Vă vom furniza informații privind prelucrarea la cerere.
Procesarea este limitată ca scop. Activitățile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale. Procesarea se face cu date minime. Noi colectăm și procesăm doar cantitatea minimă de date personale necesare pentru orice scop. Prelucrarea este limitată pe o perioadă de timp de 5 ani. Noi nu vom stoca datele cu caracter personal pentru o perioada mai mare decât daca este necesar sau in conformitate cu alte legi.

Vom face tot posibilul pentru a asigura acurateţea datelor.
Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor.
Noi folosim datele dvs. personale pentru a:
-gestionarea relațiilor comerciale si contractuale, identificăm nevoile clienților și venim în întâmpinarea lor cu soluții personalizate, în scop benefic atât pentru clienți cât și pentru firma noastra;
-îndeplinirea unei obligaţii în conformitate cu legea sau contractul;
-in rapoartele si statisticile interne ale companiei
Pe baza încheierii unui contract sau a îndeplinirii obligațiilor contractuale, vom procesa datele dvs. personale în următoarele scopuri:
-pentru a vă identifica;
-pentru a va furniza un serviciu sau de a trimite/vă oferta un produs;
-in vederea comunicarii cu dvs fie in scopuri de vanzari sau facturare;
-in rapoartele si statisticile interne ale companiei
-pentru a vă trimite buletine informative și/sau oferte in diferite campanii de marketing;
-pentru alte scopuri pentru care v-am cerut acordul dvs;

Noi procesam datele dvs. personale pentru a indeplini obligatiile care decurg din lege si / sau pentru a folosi datele dumneavoastra personale pentru optiunile prevazute de lege. Salvăm informațiile dvs. de facturare și alte informații culese despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contabile sau alte obligații care decurg din termene legale, dar nu mai mult de 5 ani.

Totodata, Utilizatorul site-ului are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il priveste si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare Utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin e-mail la adresa: contact[@]mamma-mood.ro

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de situatie este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

LITIGII

Orice conflict aparut intre Comerciant si Cumparator se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale.